Turistul Ciucă și politica maramureșeană. Halal de urmașii lui Brătianu. VIDEO

1
225

Începe să fie tot mai faină activitatea de jurnalist. Astăzi am avut ocazia să particip la conferința de presă a Primului-ministru al României, Generalul Nicolae Ciucă.

Spuma liberalilor maramureșeni, în frunte cu Ionel Bogdan, l-au primit pe domnul general Ciucă pe Aeroportul Internațional Maramureș. Presa a fost tăvălug.
După discursul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, care s-a lăudat că a adus 1,7 miliarde de euro în județ (în visele lui, cu siguranță. În realitate, nici gând), a urmat discursul premierului Ciucă. După aceea a urmat și o sesiune de întrebări.

Timid, dar totuși încrezător, mi-am permis să adresez și eu o întrebare, fiind curios de obiectul vizitei primului ministru: ceremonia de semnare a contractului de finanțare pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș, după cum s-a prezentat în informarea Consiliului Județean Maramureș.

Aparent, domnul Ciucă „nu ne-a invitat la semnarea contractului”, el venind „în vizită în Maramureș!” – după cum mi-a răspuns la întrebare.

https://youtube.com/watch?v=439RmMsg6jc%3Ffeature%3Doembed

Îl felicităm că ne vizitează județul și contribuie la dezvoltarea turismului maramureșean din calitate de turist, că din calitatea oficială, nu tare îi iese, dar îl avertizăm că turismul nu se face pe banii publici.

Dar nu-i nimic, vă dăm și horincă! Suntem ospitalieri! Îi cinstim și pe cei 50 de SPP-iști care l-au însoțit pe domnul premier, dar la pilotul avionului Spartan nu-i dăm nimic, s-ar putea să-i placă!

De asemenea, îl sfătuim că ar fi bine să-și ceară scuze pentru cetățenii care au dorit să zboare la București, dar au avut de așteptat peste 30 de minute din cauza conferinței de presă.
E urât din partea Consiliului de Administrație a Aeroportului că au acceptat asta și activitatea politică a liberalilor a primat în fața bunului mers al lucrurilor pe Aeroportul Maramureș.

Dar nu ne mai miră nimic. Nu doar că suntem luați de proști, dar suntem și ținuți așa!
Parcă am fi în basmele cu Greuceanu, doar că acest Greucean de Maramureș și-a scăpat buturuga peste picior și acum cam șchioapătă.

În acest sens, vă rugăm să nu vă mai jucați de-a politica și să vă întreceți în acțiuni promoționale! Dacă ați fi oameni politici adevărați, ați face acțiuni proprii cu care să vă promovați!

Și ultimul aspect: dacă tot nu a fost vorba de contractul de finanțare pentru Aeroport, oare de ce această conferință nu a avut loc într-o altă locație? Așa măcar pasagerii nu erau supuși la timpi de așteptare fără sens.

Halal de urmaşii lui Brătianu.

Foto: Guvernul României.


Andrei Buda

Același subiect dintr-o altă perspectivă și cu experiența a 30 de ani de presă în plus.

https://www.emaramures.ro/minciuni-minciuni-minciuni-nu-se-semneaza-contractul-de-finantare-pentru-aeroportul-maramures-pentru-ca-el-nici-nu-exista/embed/#?secret=XviCCYSZS5

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.