Capelă mortuară de lux, într-o comună din Maramureș fără apă și canalizare

0
281

Investiţii de lux, într-o comună din Maramureş. Consiliul Local a aprobat construcţia unei capele mortuare de 200 de mii de euro, adică 20% din bugetul local. Asta în condiţiile în care localitatea în care trăiesc puţin peste 1.000 de oameni, nu are nici apă curentă şi nici canalizare.

Lucrările la capela de lux din comuna Asuaju de Sus sunt în toi. O firmă din Bucureşti munceste de zor să finalizeze construcţia de aproape 200.000 de euro din curtea Bisericii.

„Sigur investiția nu este una foarte simplă. Capela care s-a proiectat este una de nivel european, pentru că așa sunt și cererile UE, să ai capele conforme. Ceea ce înseamnă că vom avea o capelă care conține cameră frig, toalete, pridvor acoperit. Toate condițiile ca să îndeplinească cele mai bune sufragii. Suma totală pe care o avem noi acum în execuție este de 698.033 de lei.„, spune Achim Pamfil, viceprimarul comunei Asuaju de Sus, pentru Antena3.ro

La această sumă se mai adaugă şi costurile cu studiul de fezabilitate, avizele pentru investiţie, plata firmei de consultanţă. În total, se ajunge la peste 956 de mii de lei, aproape 200.000 de euro. Adică, 20% din bugetul de 5 milioane de lei al comunei cu puţin peste o mie de suflete.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.