Vasilică Ceterașu concurează la America’s Got Talent

0
660

Vasilică Ceterașu, fost finalist al celebrului concurs de talente de pe PRO TV, o să concureze la America’s Got Talent.

Cunoscutul artist popular maramureșean se afirmă și pe șosele, nu numai pe scenă. Marea și costisitoarea sa pasiune o reprezintă automobilele sport și limuzinele. ”Am avut scandal cu toată familia de ce am dat atâția bani pe mașini. Deja am ajuns să cântăm pentru mașini”, spune carismaticul maramureșean care și-a inaugurat și propria pensiune-hotel, în Maramureșul istoric, la Oncești. Un loc decorat de artiști tradiționali locali ce a devenit foarte popular în rândul turiștilor, cei mai norocoși bucurându-se și de cântări ad-hoc ale gazdei.

Vasile cântă de mic însă s-a făcut cunoscut întregii țări după participarea sa la ”Românii au Talent”. De atunci concertele au fost pe banda rulantă fiind nelipsit, de asemenea, soția sa, Amalia, la nunțile cu ștaif din întreaga țară. Printre automobilele cuplului de artiști populari se numără u bolid BMW i8, un BMW X5 și un Mercedes S Classe.

Ieri, în direct la PRO TV, Vasile și Amalia au anunțat în premieră că vor merge în SUA pentru a concura la America’s Got Talent.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.