Prietenii cer ajutor pe facebook pentru familia tânărului maramureşean care a decedat în urma unui grav accident

0
1214

În urmă cu nici o lună pe raza comunei Ileanda s-a produs un grav accident rutier, în care a fost implicat un autoturism cu doi maramureşeni. Din nefericire, şoferul a decedat pe loc. Pasagerul a fost transportat cu elicopterul la spital, unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Din păcate, nu a supravieţuit, lăsând în urmă o soţie şi un copil de 7 luni.

Prietenii deplâng moartea celor doi tineri maramureşeni, postând pe facebook mesaje de condoleanţe.

“Cu durere in suflet îmi iau rămas bun, la nici o luna distanță de când s-a stins fratele nostru Daniel Cheşa, de la al doilea prieten și frate pe care l-am avut. După o lungă luptă, crezând că măcar tu vei birui moartea, te-ai alăturat frățiorului nostru Cheșa!
Fac un apel umanitar și vă rog din suflet să ne ajutați prin a sprijini financiar familia fratelui Roland Szekely, care a lăsat părinți îndurerați, fiind singurul lor copil, plecând la doar 28 de ani dintre noi și o soție tânăra cu un copil minunat de 7 luni!
Este trist și nu pot înțelege viața, dar cât trăim, haideți sa fim buni și să ajutam, pentru că niciodată nu știm ce ne rezerva viitorul!”,
este unul dintre mesaje, alături de contul soţiei lui Roland Szekely.

Gabriela Szekely RO47INGB0000999909256581

CITEŞTE ŞI

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.