FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări lângă Penitenciarul Baia Mare

0
340

Intervenţie de urgenţă azi pentru pompierii maramureşeni. Aceştia au fost solicitaţi la stingerea unui foc în zona Penitenciarului Baia Mare. Alarma a fost dată de gardienii penitenciarului. O maşină parcată în zonă a luat foc.

Conform ultimelor informaţii, proprietarul şi-a parcat masina, a oprit, şi-a aprins o ţigară şi a aruncat bricheta pe bancheta din spate. A închis şi a plecat. Concluzia: cauza a fost foc deschis în spatiu închis.

“Azi, 22 mai, ora 12.03, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bujorului din Satu Nou de Sus a izbucnit un incendiu la un autovehicul. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism a ars în proporție de 95%.

Polițiștii au identificat proprietarul autoturismului ca fiind un bărbat de 36 ani din Cluj. Cauza producerii incendiului a fost o brichetă defectă lăsată pe scaunul autoturismului.

În urma incendiului nu au rezultat victime. Pagubele materiale produse în urma incendiului se ridică la aproximativ 10.000 lei”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.