FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

0
1239

Vineri după-amiază, undeva după orele 17.00, pe raza comunei Ileanda a avut loc un accident rutier grav.

La ieşirea din localitatea Răstoci, un autorurism şi un TIR s-au izbit violent.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Ilanda, care au intervenit deja. Din păcate, un maramureșean și-a pierdut viața. Este vorba despre șoferul unui autoturism marca Mercedes.

ACTUALIZARE

“În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism în care se aflau patru persoane, câte două persoane în fiecare autovehicul. Şoferul autoturismului nu prezintă funcţii vitale și au fost începute manevrele de resuscitare,  iar pasagerul din dreapta este conştient şi a fost preluat de către un echipajul ambulanţei. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul de la POA Jibou”, a transmis ISU Sălaj.

Un grav accident de circulație s-a produs în această după amiază pe Drumul Național 1C, în urma căruia untânăr și-a pierdut viața, iar altul a fost rănit ușor. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, din Baia Mare, județ Maramureș, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului și rănirea ușoară a pasagerului acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.