FOTO EXCLUSIV: ÎN TOIUL NOPȚII – Polițist din Sighetu Marmației fotografiat în timp ce umplea mai multe canistre cu combustibil într-o benzinărie din oraș (actualizare)

0
603

”Poliția în acțiune!!! După ora 22.00. Pozele au fost făcute în benzinăria LukOil din Sighetu Marmației săptămâna trecută” este mesajul primit de la cititorul nostru.

Nimic deosebit până acum, ar spune toți cititorii. Problema este că dacă polițistul își împlea canistrele cu combustibil după ora 22.00 (când orice muritor de rând iese din casă doar în baza unei declarații pe proprie răspundere) clar era în timpul serviciului!

De altfel portbagajul autospecialei de serviciu era deschis, semn că respectivele canistre au fost transportate cu mașina poliției. Era în interes de serviciu sau în interes personal?

O posibilă explicație ar fi faptul că IPJ Maramureș are contract doar cu benzinăriile LukOil la nivel de județ. În întreaga zonă Borșa, Vișeu, Leordina, Valea Izei nu există nicio benzinărie LukOil, cea mai apropiată fiind cea din Sighet. Pentru a nu trimite tot la câteva zile toate autospecialele de Poliție din nordul județului la Sighet, cei din zonele respective trimit doar câte o autospecială căreia i se face plinul și se umplu mai multe canistre de benzină pentru celelalte mașini ale Poliției.

Această soluție, chiar dacă economisește timp și combustibil, nu este neapărat cea mai fericită. Legislația în vigoare interzice depozitarea și transportul combustibililor lichizi (benzină, motorină etc.) în canistre de plastic, deoarece există un risc foarte mare de incendiu. Astfel, autospecialele de poliție care transportă combustibil în acest mod devin adevărate bombe pe roți în trafic.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.