Mincinosul zilei – Dan Ivan, senator USR PLUS

1
354

Probabil ați auzit și voi de eșecul răsunător de la Bruxelles. Comisia Europeană a respins Planul Național de Reziliență și Redresare propus de către deștepții neamului românesc.

Europenii s-au prins că vrem să facem drumuri pe banii lor și au zis “Ia, hai, toată lumea către casă. Nu e vina noastră că nu ați construit nimic până acum.” Era clar că europenii insistă să investim în alte direcții, nu în drumuri expres și alte fantezii pe care trebuia să le avem deja făcute până acum.

Cu toate acestea, un păcălici din USR PLUS a insistat nu o dată, ci de DOUĂ ORI!, că el a rezolvat la București, că se va face drumul expres Satu Mare – Baia Mare – Jibou. A bătut palma cu ministrul Ghinea, e gata, ne apucăm de desenat proiectul și așteptăm să nu se prindă europenii ce vrem să facem pe banii lor.

Așadar, senatorul Dan Ivan a anunțat pe pagina sa că a vorbit cu Ghinea și va fi inclusă în PNRR cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră care s-a dezvoltat vreodată la nivelul județului Maramureș, respectiv drumul expres Satu Mare – Baia Mare – Jibou. Dacă nu era el, rămâneam dracului blocați în Maramureș și nu mai venea nimeni la noi.

Poftiți și capturile, să nu credeți că vorbim prostii. Senatorul Dan Ivan chiar a insistat să ne mintă cu privire la un proiect pe care nu-l vom vedea vreodată finalizat.

Sursa: eMaramureș.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.