EXCLUSIV: După un an la Tarom, Ionuț Carabă VA FI UNS director general marketing și dezvoltare la Aeroportul Internațional Baia Mare

0
1370

Vă mai amintiți scandalul iscat pe vremea lui președintelui pesedist al Consiliului Județean Maramureș când două jurnaliste și un administrator media au concurat pentru funcția de director marketing și dezvoltare la Aeroportul Baia Mare? Suntem convinși că da.

La vremea respectivă ziarele online, publicațiile print și mediul online de socializare s-au scandalizat de ”mama focului”. Atunci candidau două jurnaliste Anamaria Peride, Mica Șvab și Ioachim Făt (administrator media, manager în mai multe societăți). La vremea respectivă concursul s-a anulat din cauza scandalurilor din media locală.

Ei bine, acum pentru același post, CJ Maramureș a organizat un concurs. În media maramureșeană – TĂCERE TOTALĂ! Nimeni nu scoate un cuvințel despre concursul în care câștigătorul este știut de toată lumea.

Vă spunem noi cine au fost candidații pentru funcția de director general marketing și dezvoltare: Cosmin Câmpan (susținut de PMP și actual director interimar prin județul Satu Mare), Cudalbu (s-a retras, mai are aproape doi ani până la pensionare) și Ionuț Carabă (susținut de PNL).

Cine a ”câștigat” concursul….? Evident, cel susținut de PNL, adică Ionuț Carabă. Ei bine, din 8 februarie, după un an la Compania Națională Tarom, Carabă va fi UNS director general marketing și dezvoltare în cadrul Aeroportului Internațional Maramureș. Sursele noastre spun că acesta a venit și cu multe multe promisiuni, cum ar fi cursele externe din Baia Mare.

Ce va fi.. vom trăi și vom vedea.

BaiaMare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.