ISJ MARAMUREŞ: Logopedie, metode de consiliere – toate adaptate cerințele impuse de învățământ on-line (foto)

0
181

În perioada 21-29 ianuarie 2021, în cadrul parteneriatului încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, reprezentat de doamna prof. dr. Costin-Hendea Anca Minodora, inspector școlar general și domnul prof. Țiudic Adelin Petru, inspector școlar pentru învățământ special, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, reprezentat de doamna Luminița Georgescu, inspector principal de poliție, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș, director prof. Bud Cristina Elena, s-au desfășurat o serie de activități, care au cuprins întâlniri tematice ale consilierilor școlari și ale profesorilor logopezi din Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș.

Activitățile au surprins exemple de bune practici, desfășurate în cabinetele de asistență psihopedagogică și cabinetele de logopedie interșcolare, adaptate la contextul pandemiei.

S-au prezentat o serie de strategii de intervenție, metode de consiliere, instrumente de lucru nou create sau adaptate noilor cerințe impuse de mediul on-line.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.