A INCEPUT A DOUA ETAPA DE VACCINARE IN BAIA MARE

0
181

Ieri a debutat etapa a II – a din campania de vaccinare împotriva COVID 19 în Municipiul Baia Mare.

Administraţia municipiului Baia Mare a pregătit trei centre medicale destinate etapei a II-a de vaccinare pentru adulţii cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.


La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare pune la dispoziția cetățenilor doua numere de telefon 0733 444 422 şi 0731 500 808 la care vor răspunde angajații din cadrul Direcției de Asistență Socială, cu scopul de a facilita programările la vaccinare.

Programul centrelor de vaccinare va fi de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 20.00.
Prin grija Autorității Publice Locale și a primarului Cătălin Cherecheș, centrele de vaccinare au fost dotate și utilate la cele mai înalte standarde, condițiile create pentru desfășurarea procesului de imunizare fiind dintre cele mai moderne și sigure. Tot prin grija municipalității va fi asigurat atât personalul medical cât și cel auxiliar care va deservi aceste centre.

Încă de la începutul pandemiei, la nivelul municipiului Baia Mare am depus toate eforturile pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, atât a celor din categoriile vulnerabile, cum sunt seniorii şi copiii, cât şi a întregii comunităţi prin măsuri menite să împiedice îmbolnăvirile cu temutul virus. Au fost luni grele în care fiecare ne-am străduit să facem ceea ce putem mai mult şi mai bine pentru a ne proteja şi pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru. Ne-am rugat cu toţii să se găsească soluţii, un vaccin şi, iată, rugile noastre au fost ascultate. Acum, la nici un an de când COVID face ravagii pe întreg mapamondul, avem vaccin disponibil şi, începând de acum, după imunizarea celor din linia întâi, posibilitatea de a-i vaccina pe cei din categoriile de risc, persoanele trecute de 65 de ani, respectiv cele care suferă de boli cronice. Pentru a facilita accesul la vaccin, venim cu acest număr unde cei care se încadrează în etapa a II-a pot să sune şi să se programeze pentru vaccin la unul dintre centrele amenajate pe raza municipiului Baia Mare“, a spus Cătălin Cherecheş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.