EXCLUSIV FOTO – SCANDAL SEXUAL FOST FOTBALIST DIN LIGA 1 / ACTUALIZARE: Poliția și Parchetul spune că NU întrunesc elementele unei infracțiuni ori contravenții

0
2415

Mâine vom publica imagini foto, capturi ale conversațiile dintre fostul fotbalist din liga 1 și minora de 13 ani. Sunt pur și simplu șocante! În orice țara civilizată din lumea asta, respective imagini și fotografii ar șoca o națiune. În România: NU CONSTITUIE NICI MĂCAR CONTRAVENȚIE! În acest caz, putem concluziona că orice bărbat poate să îi trimită imagini video cum se autosatisface unei minore de 13 ani. Halal țară! Halal procurori! Halal polițiști. Este pur și simplu incredibil. Așadar rămâneți pe poziții: urmează detonarea bombei. Astăzi doar două exemple în fotografii. Dvs puteți concluziona singuri.

Comunicatul IPJ Maramureș

La solicitare dumneavoastră, adresată Inspectoratului de Poliţie al Județului Maramureş, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, compartimentul de relații publice este abilitat să comunice următoarele:

Poliţiştii au demarat verificări în vederea clarificării aspectelor în acest caz. În urma demersurilor efectuate împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş s-a stabilit faptul că acestea nu întrunesc elementele constitutive ale vreunei infracţiuni ori contravenţii.

Cu privire la acest caz, a fost înştiinţată – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, pentru a dispune măsurile legale ce se impun, potrivit atribuţiilor funcţionale ale acesteia.

Pe această cale, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în soluţionarea cu celeritate a petiţiilor care intră în competenţa de soluţionare a poliţiei.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, în cursul zilei de azi, 23 octombrie, în articolul de presă, postat pe un site de știri, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să facă următoarele precizări:

În cursul acestei după-amiezi, ca urmare a datelor suplimentare, respectiv a fotografiilor postate în spațiul public online, organele de poliție judiciară s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită art. 375 din Codul Penal.

Menționăm că cercetările pentru clarificarea stării de fapt și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta au fost preluate de către ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.