CONFLICT DE INTERESE? Un candidat la Primăria Vișeu de Sus a cerut lemn, a aprobat și a tăiat (foto document)d

0
7881

După articolul publicat cu cele 140 ha de pășune pe care un candidat la funcția de primar la Vișeu de Sus le are în exploatare, alte FOTOGRAFII-DOCUMENT au ajuns la redacție. De această dată CONFLICTUL DE INTERESE este și mai grosolan!

Vlad Vasile Nicolaie, actualmente candidat pentru funcția de primar, face o solicitare, către un ocol silvic pentru a i se aproba marcarea de arbori și autorizarea exploatării lor.

Ei bine, această situație ar fi una perfect normală, doar că solicitarea lui Vlad Vasile Nicolaie a fost depusă la Ocolul Silvic Vișeu de Sus! Ocol silvic al cărui șef de ocol era chiar el! Practic, Vlad a cerut, Vlad a aprobat și Vlad a tăiat!

Din aceste fotografii document reiese modalitatea infracțională pe care o exercită în cadrul acelui ocol silvic, nici nu credem ca putem să ne imaginăm ce alte asemenea documente ar putea fi ascunse prin sertarele acelei instituții.

Sursele noastre ne-au transmis că la Ocolul Silvic Vișeu de Sus există mai multe dosarele penale aflate în lucru la DNA si Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus cel vizat de aceste anchete fiind chiar șeful de ocol. Acesta ar putea fi un motiv pentru care Vlad Vasile Nicolaie candidează la funcția de primar al orașului Vișeu de Sus, gândindu-se că poate așa ar putea găsi o portiță de scapare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.