EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism într-o parcare din Baia Mare și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (ACTUALIZARE)

0
1633

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale s-a produs duminică după amiază pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, în zona restaurantului ”La Pălincie”.

Un maramureșean și-a parcat regulamentar autovehiculul, însă acesta i-a fost avariat de un alt șofer care a părăsit locul faptei. Proprietarul mașinii avariate a reușit să intre în posesia imaginilor video de pe cameră de supraveghere din zonă. Cu acestea a mers la poliția rutieră pentru a depune o plângere.

Pe imagini se vede clar cum șoferul unui autoturism Peugeot de culoare albastră (ce are semnul de începător aplicat pe parbrizul vehiculului) efectuează o manevră de mers înapoi, moment în care lovește mașina parcată. Incidentul s-a produs sub privirile a doi martori – participanți la trafic. Cu toate acestea individul dispare fără urmă.

”Cu imaginile am mers la poliție și am depus plângere. Până în acel moment nicio persoană nu a anunțat la poliție incidentul. Dacă recunoașteți autoturismul sau conducătorul auto vinovat de producerea evenimentul v-aș ruga să contactați poliția sau să mă contactați în privat” ne-a declarat Gabriel Babiciu, proprietarul vehiculului avariat.

ACTUALIZARE

Mașina implicată în accident a fost surprinsă pe o cameră video din Baia Mare. Are numărul de înmatriculare MM-09-PCU. În aceste momente proprietarul mașinii avariate este la poliție cu dovezile.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.