FOTO – O întreagă familie, accident înfiorător la Cernești, în Maramureș. Mașina lor s-a izbit violent de un copac

0
1682

Aseară, la ora 23.20, pe DN. 18 B, în locul numit PIETRIȘ, un bărbat de de 45 ani din Coroieni a condus un autoturism  din direcția Baia-Mare către Tărgu Lăpuș.

Într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător prin indicatoare rutiere, nu a adaptat viteza corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul în pădure unde  a lovit frontal un arbore și s-a răsturnat.

În urma evenimentului au suferit leziuni  conducătorului auto, o femeie de 43 ani şi un minor de  5 ani. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

12 conducători auto au rămas fără permis

Duminică 26 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au acţionat pe DN 1C Baia Mare-Seini-Somcuta Mare pentru combaterea  execesului de viteză, şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.Pe parcursul acţiunii poliţştii au folosit două aparate radar cu care au constatat 18 cazuri  de nerespectare a regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.500 de lei.

În 12 cazuri a fost dispusă măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce astfel: pentru 90 de zile în 9 cazuri de depăşire a cu peste 50 km/h a vitezei maxime admise şi pentru 30 de zile în 3 cazuri de depăşire neregulamentară.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.