Galerie foto/video: Potop la SĂLIȘTEA DE SUS, TISA, SIGHET, VIȘEUL DE JOS și BOCICOEL. Zeci de case inundate, drumuri acoperite de ape, terenuri distruse (ACTUALIZARE)

0
1873

O ploaie torențială a distrus zeci de gospodării și terenuri agricole au fost acoperite de ape. În unele zone apa măsoare și jumătate de metru. Drumurile au fost acoperite de ape. Mai mult, în unele zone, oamenii au reușit să își urce bunurile de case în poduri pentru a nu fi distruse de apa intrată în imobile.

ACTUALIZARE

La Săliștea de Sus sunt 100 de gospodării izolate. Un autoturism a fost luat de viitură și distrus. Au fost case afectate de furia apelor.

Probleme au fost și în Bocicoel.

SIGHET

Conform ultimelor informații la Sighetu Marmației pompierii militari intervin cu motopompele pentru a scoate apa din 16 gospodării inundate, după ce viituri puternice au venit de pe versanți.

TISA

Drumul național 18 este parțial inundat de ape pe raza localității Tisa.

VIȘEUL DE JOS

6 podețe și trei drumuri au fost distruse de ape. 30 de gospodării sunt izolate de restul comunei. Sunt probleme pe văile Drăguiesii, Porcului și zona Bocicoel spre Deal. Primarul Mihalca Simon este la fața locului, ajutând cu utilaje oamenii din zonă.

vom reveni cu detalii

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.