RUSCOVA: ARESTAT PREVENTIV PENTRU ULTRAJ – Un tânăr de 28 ani a lovit polițiștii

0
593

Ieri, 03 iulie, procurorul din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus a dispus măsura arestării preventive pe numele unui tânăr de 28 de ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.

În fapt, marţi, 30 iunie, de polițiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la un scandal produs în comuna Ruscova.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat apelantul şi pe fiul acestuia care a încercat să-l agreseze pe apelant. În acel moment poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, moment în care tânărul de 28 de ani i-a agresat fizic pe poliţişti.

Procurorul de caz a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, în vederea stabilirii discernământului, sens în care tânărul a fost condus și internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Solutia pe scurt: ÎNCHEIEREA PENALĂ NR. 382/2020 În baza art. 226 C. pr. pen. rap. la art. 223 al. 1 şi al. 2 C. pr. pen., rap. la art. 202 al. 1 şi 3 C. pr. pen.: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 882/P/2020, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului: MUNTEANU BASTIAN ZORAN, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art. 257 al. 1 şi 4 C. pen. rap. la art. 193 al. 2 C. pen., cu aplicarea art. 38 al. 1 C. pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03 iulie 2020 şi până la data de 01 august 2020 inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul M. B.-Z.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.