AFACERISTUL ”DOCTORE” A COMIS-O DIN NOU LA VIȘEU DE SUS: Urmărit de poliția de frontieră și încătușat

0
1840

În iulie 2017 scriam despre un accident de circulație produs pe raza orașului Vișeu de Sus, în care un bărbat cunoscut în zonă ca ”Doctore” ar fi condus cu viteză excesivă și a provocat un accident de circulație. Detaliile acestui accident le puteți citi la finalul articolului în linkul recomandat.

Numai că ”Doctore” nu s-a liniștit. În seara zilei de 19 iunie 2020 acesta ar fi condus un autoturism și nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui echipaj al poliției de frontieră. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia. La un moment dat acesta a oprit mașina, s-a coborât de la volan și a rupt-o la fugă. Polițiștii de frontieră au alergat după el și au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze.

La verificarea actelor s-a stabilit că acesta a avut dreptul de a conduce suspendat. I s-a întocmit un nou dosar de cercetare penală.

ACTUALIZARE – ITPF Sighetu Marmației

În data de 19.06.2020, în jurul orei 20.50, pe timpul unei misiuni de supraveghere și control în zona de competenta, polițiștii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmației – SPF Viseu de Sus au observat în trafic un autoturism care a încercat să evite controlul. Polițiștii de frontiera au trecut la urmărirea acestuia cu semnalele acustice si luminoase.

După aproximativ 500 de metri, conducătorul auto a oprit și a încercat să fugă. Acesta a fost imediat interceptat si condus la sediul sectorului unde a fost identificat ca fiind un cetățean roman, în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma verificării efectuate în bazele de date specifice a rezultat faptul ca persoana în cauza are dreptul de a conduce suspendat.

În cauza s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, faptă prevazuta si pedepsită de art. 335, alin 2 Cod penal, informează reprezentanţii ITPF Sighetu Marmației.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.