IMAGINI ȘOCANTE: Femeie cu răni îngrozitoare pe corp trimisă acasă de la UPU a Spitalului Sighet după o oră și jumătate fără niciun tratament

0
1064

Caz cutremurător la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Primiri Urgențe. În urmă cu câteva zile un echipaj SMURD a adus la spital o femeie în vârstă de 42 ani care prezenta multiple răni provocate de o infecție.

Femeia nu se poate mișca și este ajutată și schimbată de fratele acesteia.

”Am făcut tot ce am putut. Cred că de la urină s-a infectat așa. Eu nu sunt specialist. De aceea am cerut ajutor la 112 și un echipaj SMURD a dus-o la spital. Acolo, după o oră și jumătate, au trimis-o acasă. Nu i-au făcut absolut nimic. Nu se poate așa ceva. Are rănile acelea urâte. Ce pot face eu acasa? Am tot pus apă oxigenată dar mai mult nu știu ce să fac. Am fost și în audiență la doamna directoare adjunctă. I-am explicat tot. Mi-a spus să fac o plângere. Păi cu plângerea aceea nu o ajut pe sora mea. Nu o plângere îi vindecă rănile. Eu cred că ar fi trebuit internată și îngrijită. Acum rănile sunt și mai urâte” ne-a declarat în exclusivitate fratele femeii.

Vă avertizăm că imaginile foto sunt șocante. Din acest motiv am decis să blurăm pe cât posibil rănile pe care femeia le are pe corp.

vom reveni cu detalii

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.