PANICĂ LA SPITALUL SIGHET: Cadrele medicale sunt disperate după ce pacientul confirmat ar fi fost plimbat prin mai multe secții ale unității sanitare

0
5204

Vă prezentam detalii incredibile venite de la medicii sigheteni. Asta după ce bărbatul din Rona de Sus confirmat pozitiv cu COVID-19 (conform primarului din Sighet, Horia Scubli) ar fi fost plimbat timp de trei zile prin mai multe unități ale Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Ba mai mult, tot astăzi, se pare că soția bărbatului ar fi fost adusă la spital cu febră și frisoane. Toate cadrele medicale din Spitalul Sighetu Marmației sunt îngrijorate pentru că în momentul în care acesta a fost prins unitatea medicală nu era suspect de infectare cu COVID-19.

Suspectul din Rona de Jos este șofer de autobuz și făcea curse regulate Sighetu Marmației – Timișoara și retur. Ba mai mult, oamenii spun că săptămâna trecută acesta ar fi făcut un chef mare în Rona de Jos la care ar fi participat foarte mulți săteni.

Ba mai mult, conform unor surse, se pare că acesta ar fi făcut și transport pe baza unei convenții cu societăți comerciale de pe platforma CIL din Sighetu Marmației.

Pe de altă parte, primarul Horia Scubli susține că nu e nicio panică la Spitalul Sighet și că pacientul a venit cu simptome de două zile, iar la ora 11 l-au transferat la Cluj Napoca, unde a și primit rezultatul. Ba mai mult, același primar spune că DSP Maramureș a fost la familie acasă și că aceștia sunt fără simptome momentan.

Alte surse din Spital au declarat pentru Sighet 247 că s-au luat toate măsurile de dezinfectare a spațiilor în care a fost internat bărbatul confirmat pozitiv cu COVID-19, iar personalul care a avut contact direct cu pacientul a purtat echipament complet de protecție.

Așteptăm cu mare interes și o confirmare sau o infirmare oficială din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.