CORONAVIRUS / NOI RESTRICŢII: Armata va ieși pe străzi în ajutorul forțelor de ordine publică, jandarmerie și poliție. Recomandările devin OBLIGATORII

0
665

Klaus Iohannis a anunțat marți noi restricții de circulație, care vor intra în vigoare de mâine. Armata va veni în ajutorul forțelor de ordine publică, Jandarmerie și Poliție.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că, începând de mâine, se vor introduce noi restricţii de circulaţie, iar ceea ce a fost recomandare va deveni obligaţie.

Resticţiile vor intra în vigoare începând de miercuri.

Şeful statului a precizat că va fi folosită şi Armata pentru a gestiona şi mai bine situaţiile apărute în teren.

”Am decis să folosim şi Armata, pentru a gestiona mai bine situaţiile apărute în teren şi care va trimite personal pentru a suplimenta efectivele de Poliţie, Jandarmerie şi Politie locală”, a declarat preşedintele.

Persoanele peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din case, începând de miercuri. .

“Persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Pentru a proteja peroanele peste 65 de ani, se vor introduce restricții speciale. În interesul lor propriu vor trebui să stea, practic, tot timpul acasă.”, a anunțat președintele.

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis, la finalul sedinței de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Victor Costache și Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă

Publiée par Ministerul Afacerilor Interne, Romania sur Mardi 24 mars 2020

Până la sfârșitul acestei zile se va finaliza o altă ordonanță militară, iar restricțiile vor intra în vigoare de miercuri.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.