SIGHET: FOTO – Noi suntem de la rutieră, vă amendăm pe toți, noi parcăm oriunde, așa că ciocu` mic!

0
442

Un cititor al Sighet 247 ne-a trimis o fotografie pe adresa redacției în care observăm o autospecială aparținând Poliției rutiere Sighet, parcată și blocând o intersecție din plin centrul muninicipiului.

Cititorul care ne-a trimis poza, ne-a declarat că autospeciala pur și simplu a fost parcată în mijlocul intersecției străzilor Basarabiei cu Bogdan Vodă, din aceasta coborând doi agenți de Poliție care ar fi plecat la cumpărături în marketul aflat în apropiere.

Se pare că unii, atunci când se văd în uniformă, se cred mari jmecheri, cu dublu „jm”. Aceeași agenți, însă, când surpind un șofer care mai greșește prin trafic, își aduc aminte brusc de lege și devin intransigenți și nu iartă nici pe mama lor, scriind amenzi pe bandă rulantă.

Nu știm dacă șeful Biroului rutier din cadrul Poliției Sighet va avea vreo reacție legată de cele sesizate sau și de această dată se va face că nu vede și nici nu aude nimic despre ce se petrece.

ACTUALIZARE IPJ MM:

IPJ Maramureș ne-a remis următorul comunicat:

Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate de dumneavoastră, urmând a fi dispuse măsuri în funcție de cele constatate. (Sursa: Sighet247.ro)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.