AVERTISMENT! Vânătorii împușcă fără restricții câinii fără stăpâni. Vezi anunțul (FOTO)

1
505

”Intervenirea în combaterea câinlor hoinari, fără stăpâni, răpitori – acțiune necesară din partea vânătorilor. Atunci când acești câini sălbăticiți invadează necontrolat un fond de vânătoare, se impun măsuri de combatere imediată, FĂRĂ RESTRICȚII!”

Acesta este anunțul postat pe pagina de facebook a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș. Anunțul acesta vine în contextul scandalului de la Borșa, când pe DN18, în pasul Prislop, un vânător a împușcat un câine hoinar în văzul a unui copilaș de șase ani și a doi adulți care circulau cu un autoturism în zonă.

Pe aceeași pagină, vânătorii maramureșeni au postat fotografii elocvente cu câini hoinari care au atacat și ucis căprioare:

”Victimele câinilor sălbăticiți , fără stăpân , câini care sunt și vectori de transmitere a virusului pestei porcine africane.”

Totodată, aceștia avertizează populația: ” Nu vă lăsați câinii nesupravegheați! Nu abandonați câinii și sesizați Poliția când vedeți că o persoană face acest lucru. Pe lângă animalele mai mari vizibile în poze, câinii hoinari distrug și cuiburile păsărilor și micilor mamifere”.

În tot acest timp la Poliția Borșa se află în control Corpul de Control al Ministrului de Interne.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] ACTUALIZARE 3 / IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA: Câine împușcat sub privirile îngrozite ale unui copilaș de 6 ani pe DN18. Polițiștii au demarat o anchetă (galerie foto) URMARE CÂINE ÎMPUȘCAT – Corpul de control al Ministrului de Interne în control mâine la Poliția Borșa AVERTISMENT! Vânătorii împușcă fără restricții câinii fără stăpâni. Vezi anunțul (FOTO… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.