URMARE CÂINE ÎMPUȘCAT – Corpul de control al Ministrului de Interne în control mâine la Poliția Borșa

1
2049

Cazul câinelui împușcat mortal ieri în Maramureș, pe DN 18B, în apropiere de orașul Borșa, a stârnit reacții printre românii din toată țara. Imaginile cu agresorul împușcând câinele au fost surprinse de către doi voluntari ai Asociației Pro Terra care se aflau pe drum chiar în acel momente.

Cazul a stârnit controverse după ce polițiștii borșeni ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul ar fi acționat legal, respectiv a “recoltat în mod legal un câine hoinar”. Asta pentru că, spuneau oamenii legii, incidentul s-ar fi petrecut pe un fond de vânătoare, chiar dacă a fost vorba despre mijlocul unui drum național.

Cazul a ajuns și la urechile ministrului de Interne, Marcel Vela, care a declarat că a cerut deja o anchetă administrativă la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș (IPJ MM). Potrivit acestuia, polițiștii ajunși la fața locului nu au acționat corect.

Acel comunicat era de la IPJ Maramures, nu era comunicatul Ministerului. Acel comunicat a tratat problema pe o singura latura, pe aceea de prezentare a identitatii autorului. Asta a fost in prima faza. Dupa ce am citit postarea, am fost indignat ca om, ca iubitor de animale. E un aspect ce tine de legea vanatorii, dar ca lege a armamentului, ei nu au tratat asa problema. Se va face o ancheta administrativa, de ce nu au analizat aspectele din acest punct de vedere si nu ca a fost pusa in pericol viata participantilor la trafic”, a declarat Marcel Vela, potrivit News.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] îngrozite ale unui copilaș de 6 ani pe DN18. Polițiștii au demarat o anchetă (galerie foto) URMARE CÂINE ÎMPUȘCAT – Corpul de control al Ministrului de Interne în control mâine la P… AVERTISMENT! Vânătorii împușcă fără restricții câinii fără stăpâni. Vezi anunțul […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.