EXCLUSIV INCREDIBIL – Piromanul din Satulung arestat preventiv. El a incendiat cabana socrului vicepreședintelui CJ Maramureș

0
1999

V-am obișnuit deja să vă aducem pe site-urile noastre informații în exclusivitate și în premieră. La noi ați putut citi prima dată despre faptul că o cabană a dirijorului Corului Bărbătesc din Finteușu Mare (tatăl directoarei Ansamblului Național Transilvania Baia Mare, socrul vicepreședintelui Consiliului Județean Maramureș) a fost incendiată de persoane necunoscute.

Astăzi vă anunțăm în exclusivitate faptul că piromanul a fost IDENTIFICAT. Este nimeni altul decât piromanul care în decembrie 2014 – ianuarie 2015 a terorizat comuna Satulung. Atunci într-un interval scurt de timp au fost incendiate depozite de fân, grajduri, imobile, cabane etc.

Cristian Bogdan a fost ridicat de către polițiști de la domiciliul din Satulung și a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi el a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

foto: facebook.com

Este principalul suspect în incendierea cabanei din Finteuș Mare, dar și în incendierea unui depozit de fân din Mireșu Mare. Suspectul a fost depus în arestul IPJ Maramureș.

Măsuri ferme – cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, arestat preventiv pentru 30 de zile

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce au fost sesizați despre faptul că a fost incendiată o cabană din Finteușu Mare au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, domiciliat în comuna Satulung.

În baza probatoriului administrat de polițiști acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a acestuia.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.