EXCLUSIV – Cine este suspectul crimei din Vișeu? Răzvan a aprins o casă înainte de Crăciun (FOTO)

2
3151

Așa cum doar noi v-am obișnuit vă prezentăm în exclusivitate informații noi despre crima care a șocat întreaga țara petrecută azi noapte în strada Butoaia din Vișeu de Sus (cartierul Vișeu de Mijloc, județ Maramureș).

Apelul telefonic la 112 care a anunțat oribila faptă a fost dat de proprietarul imobilului (Călin I.) care a spus anchetatorilor că nu știe ce s-a întâmplat și cum a fost omorât Vasile F. (42 ani).

Imediat polițiștii s-au mobilizat exemplar și au început activitățile de căutare ale celui de-al treilea bărbat care a fost prezent în imobilul respectiv.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că între victimă și Răzvan F.C. (25 ani), recidivist, ar fi izbucnit un conflict spontan. Acesta este necăsătorit și nu are copii. Suspectul ar fi comis fapte penale comise cu violență atât în țară, cât și în străintate. Conform surselor noastre acesta înainte de Crăciun ar fi incendiat un imobil din Vișeu de Sus iar anii trecuți ar fi făcut pușcărie pentru acte de violență comise cu violență.

“Fapta a fost comisă pe fondul consumului de alcool. Trei persoane de sex masculin au consumat băuturi alcoolice la una dintre ele acasă. La un moment dat, una dintre persoane a agresat-o pe o a doua, lovind-o cu pumnii, posibil și cu picioarele, însă asta vom afla curând. În urma leziunilor suferite, bărbatul agresat a decedat. Cauza se află în instrumentare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Urmează să fie luate măsurile care se impun. Agresorul este cunoscut ca având antecedente penale în străinătate, pentru acte de violență”, a declarat, pentru baiamare24.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

În prezent suspectul este în custudoia poliției, urmând ca în funcție de rezultatele necropsiei să se stabilească încadrarea juridică a faptei: omor sau lovituri cauzatoare de moarte.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV – Cine este suspectul crimei din Vișeu? Răzvan a aprins o casă înainte de Crăciu… EXCLUSIV / Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE 4) EXCLUSIV: Bărbatul ucis la Vișeu de Sus condus pe ultimul drum. Drama prin care trec cei doi copii minori rămași orfani (foto/video) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.