EXCLUSIV: Bărbatul ucis la Vișeu de Sus condus pe ultimul drum. Drama prin care trec cei doi copii minori rămași orfani (foto/video)

1
4059

Site-urile www.vasiledale.ro și baiamare24.ro v-a prezentat în exclusivitate oribila crimă petrecută în noaptea de 3/4 ianuarie 2020 în orașul Vișeu de Sus (cartier Vișeu de Mijloc). V-am ținut la curent pas cu pas despre mersul anchetei, despre modul în care a fost prins criminalul și v-am prezentat în premieră detaliile șocante ale crimei care a îngrozit o țară întreagă la început de an.

Drama copilașilor rămași orfani

Ieri bărbatul în vârstă de 41 ani a fost condus de cei doi copilași minori, de rude dar și de vecini, pe ultimul drum. Preotul Dunca a fost cel care a oficiat slujba de înmormântare.

”A fost căsătorit timp de 13 ani, iar de 5 ani a rămas văduv. Acum șapte ani i-a murit mama, acum 5 ani i-a murit soția, iar acum 4 ani i-a murit tatăl. Ieri a fost el condus pe ultimul drum, după ce a fost ucis. A lăsat doi copii minori orfani în voia sorții. Un băiat de 17 ani și o fată de 16 ani. Astăzi au venit cei de la Asistență Socială la ei să vedem cum să facem să îi putem ajuta” ne-au transmis rudele bărbatului ucis.

”Vă mulțumim din suflet pentru că ați prezentat cazul atât de prompt. Am înțeles că ar fi fost atras în capcană în casa aceea iar vinovatul nu ar fi doar unul. Era casa unui prieten” susțin rudele.

Suspectul în custodia medicilor

De cealaltă parte, principalul suspect al crimei, Răzvan C. (25 ani) este în custudia medicilor de la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Aceștia urmează să stabilească dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei, pentru ca, ulterior procurorii să îl poata prezenta în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.