EXCLUSIV: Bărbat din Vaslui înjunghiat de 5 ori cu un cuțit la Poienile de Sub Munte de un tânăr de 18 ani

0
3084

Un caz înfiorător s-a petrecut aseară într-o anexă din cătunul Coşnea, comuna Poienile de Sub Munte. După ce au consumat băuturi alcoolice, între un bărbat din județul Vaslui și mai mulți localnici și amici de pahar a izbucnit un scandal.

De la cuvinte grele s-a ajuns la fapte și mai grave. Unul dintre localnici (se pare că pentru acesta ar lucra vasluianul ca cioban la o stână) ar fi scos un cuțit și l-a înjunghiat de 5 ori pe bărbatul din Vaslui.

Din fericire, leziunile suferite nu au fost atât de grave, astfel că după acest incident lucrurile s-au calmat.

Astăzi dimineață însă bărbatul care a comis agresiunea l-a urcat pe vasluian în mașină și l-a transportat la Centrul Primiri Urgențe a unității medicale din Poienile de Sub Munte. Medicul de gardă a cerut un echipaj medical al ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus.

Poliţiștii au intrat pe fir și așteaptă concluziile medico-legale pentru a stabili încadrarea faptei.


Actualizare

“Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un localnic ieri dimineaţă că în noaptea de 14 spre 15 decembrie a avut loc un conflict spontan într-o anexă din cătunul Coşnea, în urma căreia un bărbat de 36 de ani din Vaslui a suferit vătămări corporale. Poliţiştii Secţiei 4 Leordina s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, victima fiind transportată la Spitalul din Vişeu de Sus. În urma examinarii medicale acesta nu a necesitat internare. Pe numele unui tânăr de 18 ani s-a deschis dosar penal pentru comitarea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.