JUNGLA DIN TRAFIC: FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Șoferul unui BMW și-a bătut joc de un alt participant la trafic

0
1276

Primim alte imagini video cu modul sălbatic în care se conduce și cum oamenii pot în orice moment să își piardă viața din cauza unor inconștienți. E drept și legislația rutieră extrem de prost făcută le permite acestora să își bată joc cum vor mușchii lor de ceialalți șoferi. Cât despre polițiști: ce pot ei face decât să urmărească imaginile și să înghită în sec. Mâinile le sunt legate, așa cum spuneam din cauza legislației rutiere stupide.

Înregistrarea video a fost realizată astăzi pe drumul național 18, pe raza orașului Borșa. Pe imagini se vede clar cum șoferul unui BMW înmatriculat în Maramureș a șicanat în trafic un alt șofer care intenționa să îl depășească.

Cel de la volanul autoturismului a trecut pe contrasens și nu a vrut să se lase depășit. Apoi, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a frânat fără niciun motiv, oprindu-se practic. Apoi a înaintat „încetișor” știind că mașina din spatele lui nu îl putea depăși.

După ce restricțiile rutiere s-au încheiat, șoferul din spatele BMW-ului a încercat să îl depășească. Părea că a reușit doar că individul de la volanul BMW-ului a accelerat lăsându-l pe celălalt șofer pe contrasens.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.