FĂRCAŞA / VIDEO – ACTUALIZARE: Polițist, filmat în timp ce fumează în sediul Poliției. Ce spun reprezentanții IPJ Maramureș

0
549

Imagini revoltătoare filmate în sediul Poliției din Fărcașa. Un polițist și-a aprins țigara fără nici o jenă și a început să fumeze taman în sediul Poliției. Un cetățean rămas perplex în fața scenei la care era martor, a scos telefonul și a început să filmeze, scrie ActualMM.

În imagini se vede cum omul legii, probabil stresat de munca de zi cu zi, își aprinde o țigară. Sigur, fumatul e nesănătos, însă nu e ilegal. Totuși, fumatul într-un spațiu închis, într-o instituție publică, este.

Potrivit Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun, „se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Se interzice complet fumatul în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului, de stat și private”.

Imaginile sunt cu atât mai șocante cu cât colegul polițistului nu a schițat nici un gest în momentul în care acesta și-a aprins țigara. Ba mai mult, pare că se preface că nu vede ce se întâmplă, ceea ce ar lăsa de înțeles că nu ar fi prima dată când un agent fumează nestingherit în sediu.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

“În contextul informațiilor apărute în mediul online, cu privire la un polițist care fumează în sediul poliției, facem precizarea că șeful inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele precizate, urmând a fi dispuse măsuri legale”, spun repreyentan’ii IPJ Maramureş.

Adrian Barbur/ ActualMM

Sursă video: Facebook/Atac la Cenzură

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.