REACȚIE USTURĂTOARE – Crina Pintea: “Eu vă întreb pe voi, cei care știți tot și despre toate, voi nu aveți copii?”

0
894

Naționala de handbal a României a încheiat Campionatul Mondial din Japonia pe locul 12, după o înfrângere usturătoare, 37-20, chiar cu echipa gazdă. Au apărut, evident, reacțiile negative, mai mult sau mai puțin îndreptățite.

Unii au acuzat staff-ul tehnic, considerându-l depășit, alții au arătat cu degetul către conducerea Federației Române de Handbal, iar alții, poate mai puțin inspirați, tocmai către fete.

În acest context, pivotul echipei naționale, Crina Pintea, a postat pe Facebook, un mesaj extrem de puternic, cu țintă către cei care au jignit reprezentantele României.

“Din păcate, pentru noi, astăzi, s-a încheiat Campionatul Mondial. Tot ceea ce vreau să spun este că, din punct de vedere al ,,specialiștilor”, este unul ratat, dar, totuși, suntem în primele 12 echipe ale lumii, Franța, Brazilia, Ungaria sunt 3 echipe puternice, forțe ale handbalului mondial, au jucat pentru Cupa Președintelui. Noi, ,,proastele astea, rușinea țării”, avem posibilitatea să jucăm Turneul Preolimpic. Știu că fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveți idee ce simțim noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem Noi, nu aveți idee că după un meci cât de puțin dormim Noi, nu aveți idee câte dureri avem Noi.

Noi, ,,rușinea tării” am trecut prin multe de-a lungul anilor. Noi am simțit durere, noi am căzut și ne-am ridicat. Tot noi am fost și anul trecut tot. Noi am fost la bine, dar tot Noi suntem la greu, Cât este de simplu să stai în fata televizorului și să ne criticați și nu numai, să ne jigniți în multe feluri, eu vă întreb pe voi cei care știți Tot și despre Toate, voi nu aveți copii? Sau, nu vă gândiți că, într-o zi, veți avea și poate unii vor fi în locul nostru, vă gândiți puțin la lucrul acesta, va gândiți ce vă simți copilul vostru?

P.S.: Nu spun că Noi suntem mulțumite, sigur se putea mai mult, sigur că ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigură că vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi”, a scris Crina Pintea.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.