EXCLUSIV / STRIGĂTOR LA CER – Casă călcată de hoți, foc pus intenționat și bătrâni speriați, în Borșa. Infractorul, încă liber ca pasărea cerului

1
1019

Borșa continuă să fie un tărâm total diferit de restul Maramureșului. Oricât ar vrea unii să spună că lucrurile s-au liniștit, depozițiile localnicilor de bună credință contrazic acest lucru.

În luna iunie a acestui an, o fermă de vite a fost mistuită de flăcări. Au ars de vii 15 vaci și doi viței, ba unele vaci erau și gestante. S-a ales efectiv praful de munca de-o viață a unei familii de borșeni. A mai ars și o clădire, în care proprietarul era pregătit să investească, voia să facă agroturism. Nu a mai reușit. A pierdut și subvenția de crescător de animale. Încă de atunci, s-a bănuit că este o mână criminală și că focul a fost pus intenționat.

Duminică, 8 decembrie, borșeanul a fost lovit de altă năpastă. “I-au furat din casă geamuri, uși, scânduri, fier beton, inclusiv instalația electrică. Ce este interesant e că, vorbește lumea, cel care a dat foc fermei de vaci este același care a furat din casă. Iar proprietarul a rămas acum fără aproape nimic, cu trei copii acasă”, a relatat, pentru baiamare24.ro, o apropiată a familiei.

Dar asta nu este tot. Pe lângă furtul de pe strada Gârlei, ar mai fi avut loc o infracțiune, povestește borșeanca, de această dată pe strada Runc. “O familie de bătrâni în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost tâlhărită. S-a întâmplat acum două săptămâni. Se bănuiește că este același autor, care este liber, pentru că nici poliția din Borșa nu își face datoria așa cum ar trebui”, a reclamat femeia.

Vom reveni cu detalii, dar și cu un punct de vedere din partea autorităților competente!

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.