PANICĂ – O băimăreancă reclamă că un necunoscut a vrut să îi răpească fiul din parcarea unui supermarket

0
995

Situație incredibilă descrisă de o băimăreancă pe o rețea de socializare. Femeia a relatat că un necunoscut a vrut să îi răpească fiul în parcarea unui supermarket din oraș.

Băimăreanca relatează că se îndrepta de la Pepco spre intrarea în Auchan. “Copilul era la doi metri în spatele meu, dar eu îi ziceam să vină și mă uitam la el non-stop. Atunci un domn a intrat în Auchan și s-a băgat între mine și copil. S-a apropiat de el, prinzându-l de mână și acoperindu-l, astfel încât să îl pierd din privire, atât eu, cât și copilul pe mine. Atunci am strigat tare “Sami!”, iar sora mea a strigat “Ce faci, omule?”. Abia atunci, s-a îndepărtat de copil și a zis flegmatic “Dă-i pace!”. Sora mea era deja cu mâna ridicată să îl prindă de haine, dar nu a mai fost nevoie. Poatele unii veți crede că mi s-a părut, dar spațiul era destul de liber. Nu l-a încurcat copilul pe el și acesta și-a schimbat poziția de mers în momentul în care a pus mâna pe copil. Copilul se oprise la panoul publicitar pentru donații, deci nu l-a încurcat deloc. Culmea, eu cu sora mea eram cu fața către copil în momentele alea. Sunt și acum speriată și șocată”, a povestit băimăreanca Dina.

Până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere la Poliția Municipiului Baia Mare, însă este recomandată multă atenție, cu precădere în această perioadă când aglomerația este la ordinea zilei.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.