EFICACITATE – Criminalul de la Bârsău, căutat cu Teba, câine polițist din Maramureș

1
1151

Ieri, o dublă crimă a fost descoperită în localitatea în Bârsău de Sus. O femeie de 54 de ani și alta de 63 au fost găsite decedate în casa care aparținea victimei de 54 de ani. Vecinii au declarat pentru PresaSM că cele două femei au fost găsite una peste alta, acoperite cu o pătură. Rudele familiei au precizat că au încercat în repetate rânduri să intre în casă, dar ușile au fost încuiate.

Acum, criminal sau criminalii sunt căutați inclusiv cu un câine de urmă extrem de bine antrenat, cu rezultate concrete până în prezent! Surse au precizat pentru PresaSM că patrupedul ar fi prins deja o posibilă urmă, oprindu-se în dreptul unei case. Criminaliștii s-au echipat corespunzător și urmează să facă cercetarea la fața locului.

Teba, un câine de urmă care îşi desfăşoară activitatea alături de poliţiştii din Maramureş, face victime pe bandă rulantă printre infractori. Câinele poliţist Teba, împreună cu conductorul său, au fost premiaţi în acest an cu distincţia de „Cel mai bun cuplu canin” al Poliţiei Române.

Pregătit la Centrul Chinologic din Sibiu, ciobănescul german are doi conductori, Alin Ţîţoc şi Zoltan Bandi. Anchetatorii apelează la căţeluşă de fiecare dată când au nevoie de un ajutor esenţial în a descoperi indicii legate de o activitate infracţională.

Reamintim faptul că PresaSM a reușit să stea de vorbă cu cei doi bărbați, suspecți în cazul dublei crime de la Bârsău. Vânzătorii ambulanți sunt din Satu Mare. Ambii susțin că sunt nevinovați și au relatat cu lux de amănunte ce s-a petrecut în după-masa zilei de 10 decembrie. “Am fost doar la momentul nepotrivit, la locul nepotrivit”, au spus cei doi brbați.

Cei doi bărbați, vânzători ambulanți, au fost duși la audieri în cursul zilei de ieri. În fața polițiștilor s-au legitimat că sunt sătmăreni, de naționalitate română, au spus aceștia reporterilor PresaSM, iar informațiile cu privire la faptul că ar fi din Ungaria au fost, cel mai probabil, un zvon printre localnici.

Bărbații au povestit reporterilor PresaSM, cu lux de amănunte, întâmplările petrecute marți după-masa, în comuna Bârsău de Sus.

“Am fost cu niște marfă și pături la vânzare”, spune unul dintre bărbați. Acesta recunoaște că s-a întâlnit cu una dintre victime și i-a vândut trei pături, un detaliu confirmat, de altfel și de soțul femeii.

Sursa – PresaSM.ro

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] Poliţistul anului 2019 este agent şef Nichita Sorin-Alexandru, şeful Postului de Poliţie Comunal Asuaju de Sus ALERTĂ ÎN ȚARA CODRULUI: Anchetatorii caută suspecții unei duble crime într-un sat de lângă Asuaju de Sus și Fărcașa. Vizați sunt vânzătorii ambulanți EFICACITATE – Criminalul de la Bârsău, căutat cu Teba, câine polițist din Maramureș […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.