EXCLUSIV / CAT FIGHT DE BAIA MARE – Două șoferițe și-au împărțit pumni pe strada Victoriei, după ce și-au lovit mașinile (VIDEO/FOTO)

0
820

Un incident totalmente atipic a avut loc în urmă cu aproximativ cinci minute (n.red. – ora 16.15), pe strada Victoriei din Baia Mare, între RFN și Facultatea de Litere.

Pe fondul aglomerației și neatenției, două autoturisme au intrat în coliziune. În ambele mașini s-au aflat două șoferițe. Din fericire, nu a fost vorba decât despre o tamponare, însă nu acesta este subiectul știrii.

Imediat după impact, una dintre șoferițe s-a dat jos din mașina pe care o conducea și s-a îndreptat către celălalt autoturism avariat. Nu a stat mult pe gânduri și s-a repezit asupra celeilalte șoferițe.

Cele două femei au uitat că sunt reprezentantele sexului frumos ori că e Postul Crăciunului și trebuie să fim mai buni și au început să măsoare dărnicia în pumni și palme.

La un moment dat, un bărbat a intervenit și le-a despărțit pe cele două femei implicate în scandal. Totul a fost filmat de un participant la trafic, martor la “cat fight”-ul din trafic.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.