NU SUNT CA PSD-iștii, POATE DOAR MAI RĂI: Cine este tânărul liberal numit de Orban în funcţia de secretar de stat al Cancelariei prim-ministrului

0
1505

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a fost numit de către premierul Ludovic Orban în funcţia de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului. Decizia a fost publicată şi în Monitorul Oficial.

În vârstă de 32 de ani, Ionel Bogdan este administrator, împreună cu soţia sa, la firma Kubo International Consulting, o societate specializată în consultanţă pentru accesarea finanţărilor nerambursabile a fondurilor europene sau guvernamentale. Potrivit istoricului firmei, aceasta a încheiat 64 contracte de achiziţii publice cu statul.

În vara anului 2017, tânărul liberal s-a căsătorit, naşi de cununie fiindu-i Dan Mihalache, fostul consilier al preşedintelui Klaus Johannis şi Ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, dar şi Radu Negulescu, om cu influenţă în sferele preşedintelui Iohannis, fost coordonator al campaniei online a acestuia, campanie la care a lucrat şi Ionel Bogdan.

Ionel Bogdan (foto stânga), alături de Radu Negulescu şi Dan Mihalache (foto dreapta) la nuntă. FOTO: Facebook

„Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm”

Imediat ce a fost numit în funcţia de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, Ionel Bogdan a transmis reprezentanţilor mass-media din judeţul Maramureş un comunicat de presă în care a ţinut să îi mulţumească lui Ludovic Orban pentru încrederea acordată.

„Sunt onorat de această numire şi cu responsabilitate mă alătur echipei guvernamentale pentru a pune în practică măsurile despre care le-am vorbit oamenilor în campanie şi pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare. Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm şi sunt convins că împreună cu întreaga echipă guvernamentală vom reuşi să ducem la capăt cu succes toate măsurile asumate. Cu muncă, încredere şi bună-credinţă construim împreună România pe care o dorim cu toţii.”, a declarat liderul PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

CITEȘTE ȘI:

Simona Vasiac, Adevărul de Baia Mare. Citeste mai mult: adev.ro/q28z1h.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.