EXCLUSIV / AU NĂVĂLIT PENTRU A DOUA OARĂ – Percheziții la Centrul Projekt Maramureș Vișeu de Sus

3
772

Procurorii DIICOT Cluj au efectuat mai multe percheziţii în Maramureş. Conform informaţiilor noastre, vizaţi de anchetatori au fost familiile celor care încă sunt în arestul poliţiei, cu toate că în primă instanţă magistraţii au dispus cercetarea lor sub control judiciar.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că au fost efectuate atât percheziţii domiciliare, cât şi percheziţii la Centrul de reeducare al copiilor germani din Vişeu de Sus. De altfel, acest centru a fost redeschis de nici două săptămâni, el având un alt administrator.

Surse care vor să îşi păstreze anonimatul au precizat că procurorii DIICOT ar suspecta că familiile celor arestaţi ar fi sprijinit în diverse moduri pe aceştia.
De exemplu, o parte din sursele site-ului nostru au fost ridicate de anchetatori ieri după-amiaza şi duse la audieri. Se pare că acestea ar fi acuzate că ne-au furnizat informaţii şi ne-ar fi trimis scrisori ale celor arestaţi pe care noi fireşte le-am făcut publice.

Şi ca toate să fie doar simple “coincidenţe”, tocmai ieri ar fi trebuit ca magistraţii să judece recursul privind schimbarea încadrării arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Și cum s-au efectuat percheziții magistrații au admis recursul procurorilor. Astfel suspecții rămân în arest preventiv.

Citește și

Comenteaza cu Facebook

3 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV / AU NĂVĂLIT PENTRU A DOUA OARĂ – Percheziții la Centrul Projekt Maramureș Vișe… EXCLUSIV / ACTUALIZARE – URMĂRI – Centrul de Reeducare din Vișeu de Sus a fost închis! Copiii, trimiși în Germania. O parte, fugiți în Cehia și Slovacia. Ce spune DGASPC Maramureș […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.