EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Poliţia încalcă legislaţia rutieră în timpul deplasării pe şosele (ACTUALIZARE – IPJ)

0
798

Utilizarea telefonului mobil este interzisă prin lege în România! Coroborată cu o altă încălcare a legislației rutiere rămâi PIETON pentru 30 de zile.

Într un filmuleț înregistrat de camera de bord a unui șofer maramureșean în cursul după-amiezii de ieri pe Bd. Unirii din Baia Mare se vede clar cum șoferul unei autospeciale de poliție încalcă două reguli rutiere: depășire în zona trecerii la nivel cu calea ferată și vorbește la telefon în timpul deplasării neutilizând sistemul handsfree. Practic agentul de la volan ține telefonul în mâna dreaptă și conduce liniștit.


Dacă ați surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe șoselele Maramureș le așteptăm pe adresa de email: [email protected] sau pe paginile noastre de facebook.

Actualizare – IPJ Maramureş

Necesitatea respectării regulilor stipulate în legislația și procedurile de lucru în vigoare privind utilizarea autospecialelor de serviciu constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului.

Cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă vă comunicăm că s-a dispus efectuarea de verificări punctuale, urmând să vă informăm cu celeritate în legătură cu rezultatele acestora.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.