FOTO EXCLUSIV: Două maşini dintr-o coloană oficială, implicate într-un accident rutier la Buciumi

0
1155

În cursul zilei de vineri, ambasadorul R.P. Chineze în România, doamna Jiang YU, se află în judeţul Maramureş pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri în perspectiva unor viitoare angajamente.

Întâlnirea ambasadoarei chineze se concentrează pe derularea de proiecte comune, dezvoltarea unor activităţi economice durabile, crearea unui mediu care facilitează încheierea de parteneriate echitabile şi evidenţierea oportunităţilor investiţionale pentru judeţul Maramureş.

Din nefericire, vizita sa a avut şi un moment neplăcut, două dintre maşinile care făceau parte din coloana oficială care se îndrepta din Cluj spre Baia Mare au fost implicate într-un accident rutier în Buciumi.

Un şofer neatent a pierdut controlul volanului, acroşând două maşini din coloana oficială.

Actualizare – IPJ Maramureş

“Din primele verificări s-a constatat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, din Buciumi, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Cercetările în acest caz continuă”, a arătat Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.