FĂCEAU LINIUȚE DROGAȚI? Vezi filmul tragediei de la Sighetu Marmației. Ambii șoferi aveau permisul suspendat. Unul era beat (galerie foto)

1
3550

Investigațiile efectuate până în acest moment de polițiști au relevat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Sarasău, care conducea pe strada Făget din Sighetu Marmatiei, într-o curbă la dreapta a încălcat marcajul continuu și a intrat în depășirea unui autoturism condus de un alt tânăr de 24 de ani, din Sighetu Marmației.

Întrucât nu a păstrat distanța laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune.

După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecție a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz și stâlpul de susținere a rețelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon.

Tânărul de la volan a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt autoturism a derapat, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp al rețelei electrice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi tineri implicați în accident aveau dreptul de a conduce suspendat. S-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Tarani obositi cu impresii de smecheri. La cat mai multi, hai sa scapam de toti parazitii astia infecti. N-au IQ cat are un cactus, da’ ei au figuri. Mars la morga tarani jegosi cu balega intre degetele de la picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.