DUPĂ MAI BINE DE UN AN – Un sălăjean a ajuns la închisoare după un caz de lipsire de libertate comis în Maramureș

0
439

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Someș Odorhei, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Baia-Mare, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din comuna Someș Odorhei.

“Cel în cauză are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, faptă comisă în noaptea de 14 spre 15 septembrie 2018, în județul Maramureș. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei”, au arătat reprezentanții IPJ Sălaj.

REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU 24 DE ORE DUPĂ CE A SUSTRAS BUNURI DINTR-UN SUPERMARKET

Ieri, 08 octombrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un băimărean de 21 de ani. Tânărul a fost reţinut după ce a trecut pe lângă casele de marcat ale unui supermarket din municipiu fără a achita mai multe parfuri pe care le-a luat cu intenţia de a le vinde. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca tânărul să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.