FOTO ȘOCANT: Bărbatul din Ieud incendiat de soție a murit astăzi. Aceasta a fost arestată preventiv

1
2047

Bărbatul din Ieud în vârstă de 47 de ani care a fost stropit cu benzină de soția lui în vârstă de 43 ani iar apoi i-a dat foc a decedat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Medicii nu au mai putut să îl salveze în ciuda eforturilor depuse. Se pare că acesta ar fi suferit arsuri grave ale căilor respiratorii, iar la nivelul pielii avea arsuri pe o suprafață de 67%. De altfel, imediat după ce a ajuns la Spitalul din Baia Mare, medicii erau extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației și era cercetată sub comiterea infracțiunii de tentativă la omor. Acum procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei și o vor ancheta sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

ACTUALIZARE – Tribunalul Maramureș

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 50/DL, pronunţată la data de 20.09.2019, în dosarul nr. 1813/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2019, şi până la data de 19.10.2019, inclusiv, a inculpatei V.I., în vârstă de 43 de ani, domiciliată în Comuna Ieud, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16.09.2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soţului ei benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Informații furnizate de Preşedintele Tribunalului MaramureşJudecător Stamate – Tămăşan Nicolae

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.