O tânără (20 de ani) a decedat, după ce a căzut de la etaj, în Satu Mare (FOTO)

0
971

Tragedie fără margini în municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de reporterii PresaSM, se pare că o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, a căzut de la etajul al șaptelea al unui bloc situat în zona intersecției de la Burdea, în Cartierul Micro 14. Totul s-ar fi întâmplat astăzi, în jurul orei 04.00.

Iubitul tinerei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant după această tragedie:

”Nici nu știu cu ce să încep… ai fost o femeie minunată, în devenire… am încercat să te scap și să te protejez de tot ceea ce știam eu că ți-ar face rău, de multe ori nu m-ai ascultat, dar știai în sinea ta că te iubesc și iți doresc doar binele! Îmi cer iertare pentru tot ce ți-am greșit, ai fost și vei fi mereu dragostea mea mare! Încă nici acum nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva, unde ți-ai fost capul Jess?! Unde?! Întotdeauna ți-a plăcut să admiri stelele… acum ai devenit una dintre ele! Te voi privi noapte de noapte până când mă voi așeza și eu din nou lângă tine… Te iubesc și te voi iubi mereu!”

Reamintim faptul că polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Oamenii legii iau în considerare și posibila variantă a unui act suicidal, posibilitate luată în calcul după ce ar fi pus cap la cap informațiile din anchetă și în urma audierii unor persoane.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor avea ultimul cuvânt în acest caz, urmând să stabilească dacă a fost un act suicidal sau un accident.

Sursa: PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.