CONTRIBUABILI UITAȚI: ”Avem bani de sărbători, dar ne doare la patină de alegătorii din Cărbunari (foto/video)

0
1957

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis fotografii și imagini video realizate pe raza localității Cărbunarid, sat ce aparține de comuna Dumbrăvița. Sat care, conform spuselor cititorului nostru, a fost pur și simplu uitat de autoritățile locale. În cele ce urmează vă prezentăm în integralitate mesajul primit pe adresa [email protected].

”Nu știu cum să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește incompetența anumitor autorități din județul nostru. În părerea mea personală, a fi gospodar în anul 2019, înseamnă a ști să îți faci curățeni la tine în curte în primul rând. Apoi a da o imagine nouă societății în care trăiești, sau cu alte cuvinte, a face câtuși de puțin ceva folositor celor pe care îi reprezinți într-o societate normală în care pretindem că trăim.

Într-adevăr eu am ales în a mă muta din Șomcuta Mare, la Baia Mare, și din Baia Mare, să îmi fac casă la Cărbunari. Nu m-a forțat nimeni să fac lucrul acesta. Dar așa mă simt de prost, când văd că la doar 12 kilometri de orașul reședință de județ mai sunt străzi sau, mai bine spus, ulițe, greu accesibile. Ulițe pe care trebuie să ai mașini 4×4 pentru a le putea traversa și pe care, așa-zisul ales al comunei Dumbrăvița, domnul primar Felician Ciceu nu știu dacă le-a călcat măcar o data în ultimul mandat. Nu în ultimul an! În ultimul mandat!

Avem bani să sărbătorim Zilele Comunei Dumbrăvița, dar ne doare la patină de alegătorii din Cărbunari. S-au făcut nenumărate sesizări în acest sens, dar fără niciun rezultat. Am mesaje care pot demonstra cele semnalate. Vă trimit câteva imagini foto și o înregistrare video care să semnaleze acest lucru.

Din păcate sunt la coborâre nu la urcare. Dacă trebuie o să iau și mai multe dovezi pentru a semnala mai clar acest lucru. Când locuiam la Șomcuta Mare, în Hovrila sau Runc, spre exemplu ne putem mândri cu drumurile care au fost făcute. Mai mult, în Preluci, la fel.

Da, doamne iartă-mă, în Cărbunari, la 12 km de Baia Mare, e jalnic. Ajutați-ne pentru a trage un semnal de alrmă. Nu ne putem rezuma la așa-zisa vorba: DACĂ ĂȘTIA NU M-AU ALES SĂ MAI AȘTEPTE!” ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.