Zece poliţişti, toţi de nota 10, felicitaţi de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş (FOTO)

0
1249
????????????????????????????????????

Intră în firesc ca poliţiştii să intervină, să acţioneze, să ia măsuri, iar atunci când corelează profesionalismul cu implicarea dovedesc, înainte de toate, că sunt demni de ceea ce fac. Şedinţa de azi, 20 august, a Consiliului de Conducere a unităţii, a reprezentat pentru şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu Constantin Grozavu, o nouă ocazie de a-i felicita pe poliţiştii care au obţinut performanţă atât în plan profesional cât şi extraprofesional.

Dincolo de gravitatea faptei, accidentul mortal de la Târgu Lăpuş a fost pentru poliţişti o cursă contra cronomentru pentru identificarea autorului şi, implicit, un caz în care profesionalismul echipei de cercetare a condus la elucidarea în scurt timp a celor întâmplate.

Pentru modalitatea în care poliţiştii au intervenit, pentru eforturile depuse, pentru reuşita (identificarea, prinderea şi arestarea preventivă a autorului), şeful Serviciului Rutier – comisarul şef de poliţie Gherman Dorin şi alţi cinci poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş – Baic Grigore Dionisie, Buda Florin Ioan, Cupşa Cristian Alin, Holban Cristian şi Pop Călin Vasile – au primit aprecieri din partea comenzii unităţii şi mulţumiri scrise pentru rezultatele foarte bune obţinute.

Au fost felicitaţi pentru modalitatea profesională în care au acţionat, în situaţii delicate, şi agent şef adjunct de poliţie Ţîţoc Alin Ciprian, agent de poliţie Iluc Paul, din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare şi agent şef adjunct de poliţie Nodiş Ciprian Ioan din cadrul Postului de Poliţie Suciu de Sus.

Azi a fost o zi cu totul emoţionantă şi pentru agent şef principal de poliţie Crăciun Petru, din cadrul Poliţiei Săliştea de Sus. La încetarea raportului de muncă prin pensionare, şeful inspectoratului l-a felicitat pentru prestaţie şi pentru întreaga activitate desfăşurată în uniforma de poliţie şi i-a urat multă sănătate şi pensie lungă, alături de cei dragi.

Augustin Laura Anamaria, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Ulmeni, a practicat judo din copilărie şi prin sport a reuşit să atingă performanţa atât în ţară cât şi în străinătate. Poliţista a fost felicitată azi pentru cea mai recentă cucerire – medalia de aur la disciplina Jiu Jitsu Brazilian, la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor din China.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.