EXCLUSIV FOTO – Află cine este șoferul BMW-ului care a ucis un bărbat la Târgu Lăpuș. A fost arestat preventiv

1
2234

Revenim cu informații referitoare la tragedia produsă pe strada Liviu Rebreanu (DJ109F) din orașul Târgu Lăpuș.

Conform surselor noastre șoferul autoturismului BMW înmatriculat în Maramureș, M.i N. (28 de ani), din Târg Lăpuș, are permis de conducere profesionist, fiind șofer de autotren. Există voci care susțin că în momentul producerii accidentului nu ar fi fost singur în autovehicul. Dar acest lucru îl vor stabili anchetatorii. Cert este faptul că în acest moment tânărul este la sediul poliției pentru audieri.

”Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că bărbatul decedat în vârstă de 68 ani a fost victima unui accident rutier, iar șoferul implicat a părăsit locul faptei. Ulterior a fost depistat autoturismul implicat în accident și a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Târgu Lăpuș, bănuit că se afla la volan în momentul comiterii faptei.

Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit că tânărul, care conducea un autoturism dinspre Răzoare spre centrul orașului, l-ar fi surprins și accidentat mortal pe bărbatul care circula pe o bicicletă, pe același sens” au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

În momentul în care a fost găsit, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei și ulterior la sediul poliției pentru audieri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Tânărul implicat în producerea accidentului de circulație de pe raza orașului Târgu Lapuș, în urma căruia o persoa2na și-a pierdut viața, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Tânărul reținut pentru 24 de ore a fost prezentat instanței și s-a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

credit foto – facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.