PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar și beat al unui BMW, fiind prins de polițiști (ACTUALIZARE)

1
2654

Tragedie în urmă cu puțin timp în Țara Lăpușului, pe drumul județean Târgu Lăpuș – Gâlgău, la ieșirea din oraș spre localitatea Răzoare.

Din primele informații se pare că un tânăr care conducea un autoturism BMW a accidentat mortal un biciclist. Imediat după comiterea accidentului șoferul a dispărut fără urmă.

Cu toate eforturile depuse de medici victima nu a mai putut fi salvată.

La scurt timp polițiștii au reușit să îl identifice și prindă pe șoferul fugar.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

În aceasta dimineața, în jurul orei 04.40, patrula de ordine și siguranță publică, care desfășura activități pe raza orașului Târgu Lăpuș, a observat că pe strada Liviu Rebreanu din oraș se afla o persoana decedată. Polițiștii au constatat că este vorba de un bărbat de 68 de ani, din oraș, care a fost transportat la morga spitalului. 

S-a constituit de îndată echipă complexă de cercetare și au fost demarate de urgență activități specifice în vederea stabilirii împrejurărilor în care a decedat bărbatul.

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că bărbatul decedat a fost victima unui accident rutier, iar șoferul implicat a părăsit locul faptei. Ulterior a fost depistat autoturismul implicat în accident și a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Târgu Lăpuș, bănuit că se afla la volan în momentul comiterii faptei.

Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit că tânărul, care conducea un autoturism dinspre Răzoare spre centrul orașului, l-ar fi surprins și accidentat mortal pe bărbatul care circula pe o bicicletă, pe același sens.

În momentul în care a fost găsit, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei și ulterior la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar și beat al unui BMW, fiind… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.