SINGUR ÎN MISIUNE: Un băimărean a snopit în bătaie un polițist din Benesat (FOTO)

0
1057

Aflat pe urmele unui tânăr ce furase de la o bătrânică, un polițist din Sălaj a devenit victima acestuia. În urma agresiunii, omul legii a ajuns la spital. Colegii de la Sportul Sălăjean ne-au furnizat detalii în exclusivitate despre incident.

Momente groaznice pentru un polițist din județul Sălaj, care în timp ce se afla într-o misiune a devenit victima unui infractor. Totul s-a întâmplat duminică, 18 august…

Un agent de la Postul de Poliţie Benesat a mers pe urmele unui bărbat bănuit că ar fi furat bunuri de la o femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Bulgari.

Însoţit de un minor care îl văzuse pe hoţ, poliţistul l-a urmărit pe bărbat, l-a identificat şi chiar l-a prins pe raza comunei Sălăţig.

Între cei doi, însă, a avut loc o încăierare, iar omul legii a ieşit destul de şifonat. Poliţistul din Benesat a suferit mai multe răni şi a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Zalău. La urgenţă, el a primit îngrijiri medicale, dar a suferit şi o mică intervenţie chirurgicală la un deget.

Între timp, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ca apoi să fie arestat preventiv. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.

  • „În momentul în care a vrut să îl aducă pe bărbat la secţie, poliţistul a fost agresat fizic de acesta, a fost un ultraj mai urât. Omul legii a fost îmbrâncit şi a fost lovit. Inculpatul a fost reţinut şi arestat pentru ultraj. Poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital, fiind externat în aceeaşi seară. A fost nevoie şi de o intervenţie chirurgicală la un deget de la o mână. În cursul zilei de luni, 19 august, s-a formulat propunerea pentru arestare preventivă, propunere care a fost admisă la aceeaşi dată, bărbatul aflându-se în acest moment în arestat preventiv la IPJ Sălaj”, a declarat Teodora Balmoş – procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, a declarat pentru Știri de Sălaj.

Acest ultraj împotriva unui poliţist vine la doar nici două săptămâni, de când o poliţistă a fost ameninţată şi înjurată de doi rromi, în timpul unei acţiuni pe raza comunei Mirşid. Şi atunci, omul legii a plecat singur în misiune…

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.