NENOROCIRE LA CETĂȚELE: Bărbat călcat de propriul autoturism după ce a uitat să tragă frâna de mână

1
1265

În urmă cu puțin timp, prin Sistemul Unic de Apeluri de Urgență 112, a fost anunțat faptul că o persoană a fost prinsă sub mașină în localitatea Cetățele, zona Vârfu Poienii (pe imaș). Din primele informații se pare că este vorba de bărbat.

La fața locului au ajuns medicii, dar și polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani a oprit autoturismul proprietate personală pentru că a sesizat că iese fum din zona motorului. A coborât de la volan însă ar fi uitat să tragă frâna de mână.

Când a ajuns în fața mașinii aceasta s-a pus în miscare și a trecut pur și simplu peste el, ucigându-l.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] NENOROCIRE LA CETĂȚELE: Bărbat călcat de propriul autoturism după ce a uitat să tragă frâna … Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.