ÎNCEPUT DE WEEKEND CU MULTE EVENIMENTE RUTIERE: Un bărbat a intrat cu maşina într-un stâlp la Satulung, o şoferiţă s-a dat cu autoturismul de trei ori peste cap în Unguraș, maramureşean încarcerat la Petea

0
842


Un accident rutier s-a petrecut pe DN 1C, Baia Mare – Dej, în Satulung. Potrivit primelor informaţii. o maşină s-a izbit de stâlpul de electricitate.
Se pare că şoferul maşinii a făcut o manevră greşită şi, în loc să intre spre fostul Gostat, a ajuns în stâlp.

În dimineața zilei de sâmbătă, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane care a rămas blocată într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a petrecut pe DN19A (spre Petea), autoturismul răsturnat intrând în coliziune cu un panou publicitar.


La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD- TIM și un echipaj medical cu ambulanță aparținând SAJ Satu Mare. Au fost identificate două victime, dintre care una a ieșit singură din autoturismul cu numere de Maramureş, iar una încarcerată.

S-a intervenit cu accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea persoanei blocate în autoturism. Ambelor victime, găsite conștiente, însă cu multiple traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Un accident rutier s-a petrecut azi-noapte, în localitatea maramureşeană Unguraș.
O maşină, la volanul căreia se afla o tânără, circula pe un drum pietruit. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei în curbă, autoturismul a derapat, a ieşit de pe drum într-un şanţ, apoi s-a dat de trei ori peste cap.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei alte tinere, pasageră în maşină. Aceasta a fost transportată la spital cu fractură de tibie.
Alţi doi pasageri şi şoferiţa au scăpat fără leziuni.

Tânăra a fost supusă testării cu alcooltestul, rezultatul fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.